Gjithmonë në kohë

Asistencë rrugore

Antarësohu online në pakon
TAK PLUS

Shërbimi *
Faleminderit! Kërkesa juaj për TAK PLUS u dërgua. Ne do të ju kontaktojmë së shpejti.
Ndodhi një gabim. Ju lutem provoni përsëri!

Pse duhet të zgjedhni TAK?

TAK sh.p.k. është kompani e cila ofron shërbimet e transportimit të mjeteve motorike në rastet e aksidenteve rrugore apo defekteve në rrugë, në të gjithë territorin e Kosovës dhe në vendet e rajonit. Qëllimi i TAK sh.p.k. është që nëpërmjet aplikimit të politikave të avancuara të rrisim vetëdijen e qytetarëve/vozitësit në rrugë, të ofrojmë shërbimet tona profesionale në përmirësimin e fushës së transportit, asistencës rrugore duke zbatuar metodat dhe praktika të partnerëve tonë vendor dhe ndërkombëtare.

Asistencë rrugore profesionale në të gjithë territorin e Kosovës dhe rajon

Koha e dhënies së shërbimit ndaj klientit është 30 minuta nga momenti i pranimit të thirrjes nga klienti në qendrën e thirrjeve të TAK

Ofrojmë shërbime 24 orë në 7 ditë të javës

Shërbime 24/7

TAK sh.p.k. ofron shërbime 24 orë në 7 ditë të javës, gjatë tërë vitit, duke qëndruar pranë jush në çdo kohë dhe në çdo vend. Koha e intervenimit është 30 minuta nga momenti i pranimit të thirrjes në qendrën e thirrjeve të TAK sh.p.k.