Kontakt

Faleminderit! Mesazhi u dërgua.
Ndodhi një gabim! Ju lutem provoni përsëri
avada-taxi-call-us

Thirr tani

+383 (0) 49 57 33 33

avada-taxi-email

Email

info@tak-ks.com

Pse duhet të zgjedhni TAK?

TAK sh.p.k. është kompani e cila ofron shërbimet e transportimit të mjeteve motorike në rastet e aksidenteve rrugore apo defekteve në rrugë, në të gjithë territorin e Kosovës dhe në vendet e rajonit. Qëllimi i TAK sh.p.k. është që nëpërmjet aplikimit të politikave të avancuara të rrisim vetëdijen e qytetarëve/vozitësit në rrugë, të ofrojmë shërbimet tona profesionale në përmirësimin e fushës së transportit, asistencës rrugore duke zbatuar metodat dhe praktika të partnerëve tonë vendor dhe ndërkombëtare.