Čistý zisk bude přibližně 13,2 až 14,7 milionu USD.

Zdůraznila, že cvičení nemusí zahrnovat posilovnu: Běh na místě, používání konzervovaných potravin jako závaží a parkování daleko od vchodu do obchodu s potravinami – dojít k němu a pak si dát pár kol kolem něj – jsou jednoduché. způsoby, jak zařadit aktivitu do dne.

Pokračování

Více informací

Více o léčbě diabetu má Asociace specialistů na diabetologii.

ZDROJE: Sadiya Khan, MD, MSc, odborný asistent, lékařství a preventivní lékařství, Northwestern University Feinberg School of Medicine, Chicago; Katherine O’Neal, PharmD, docentka, katedra farmacie: klinické a administrativní vědy, University of Oklahoma College of Pharmacy, Oklahoma City, a mluvčí, Association of Diabetes Care and Education Specialists, Chicago; Journal of the American Heart Association, 10. února 2021, online

Novinky WebMD z HealthDay Copyright © 2013-2020 HealthDay. Všechna práva vyhrazena.

Stáhnout PDF

NEW YORK, 29. října 2013 /PRNewswire/ — WebMD Health Corp. (NASDAQ: WBMD), přední zdroj zdravotních informací, dnes oznámila, že koupila Avado, Inc., vývojáře cloudového řízení vztahů s pacienty (PRM) nástroje a technologie, které umožňují lepší komunikaci mezi spotřebiteli a zdravotníky.

"Naše akvizice společnosti Avado demonstruje odhodlání společnosti WebMD hrát vedoucí roli v nově vznikajícím prostoru řízení vztahů s pacienty, protože věříme, že konektivita má potenciál zefektivnit poskytování péče a zlepšit výsledky pacientů," řekl David Schlanger, výkonný ředitel WebMD. 

Platforma připojení WebMD dnes umožňuje lékařům, kteří používají její mobilní aplikaci Medscape, bezpečně posílat svým pacientům, kteří používají mobilní aplikaci WebMD, zdravotní vzdělání a pokyny k tisícům stavů, postupů a léků. 

"Inovativní technologie a nástroje Avado doplní a dále urychlí úsilí WebMD o spojení pacientů s jejich poskytovateli zdravotní péče, což je důležitý první krok k tomu, aby se propojená péče stala realitou." řekl Bill Pence, provozní ředitel a technologický ředitel společnosti WebMD.

Avado je společnost StartUp Health Company, kterou v roce 2010 založili sérioví podnikatelé Dave Chase, Bassam Saliba a John Yii. Mezi investory společnosti Avado patří Partnerský fond pro New York City a několik podnikatelů a investorů v oblasti zdravotnických technologií. Technologie Avado byla testována v lékařských ordinacích a lékařských centrech a tato technologie se stane důležitým stavebním kamenem nabídky připojení pacientů a poskytovatelů WebMD.

Zakladatelé společnosti Avado Dave Chase a Bassam Saliba budou ve společnosti pokračovat a podat zprávu Penceovi. Techničtí talenti Chase, Saliby a Avada zůstanou v Seattlu ve státě WA a budou úzce spolupracovat s týmem produktů pro konektivitu WebMD v New Yorku.

"WebMD zasahuje k největšímu publiku spotřebitelů a poskytovatelů zdravotní péče zaměřených na zdraví v USA a je vzrušující si myslet, že technologie společnosti Avado bude vytvořena a přizpůsobena tak, aby sloužila tak významnému publiku," řekl Chase.  "A co víc, protože důvěra je prvořadá, pokud jde o sdílení informací o zdraví, dávalo nám logický smysl připojit se ke společnosti s nejdůvěryhodnější značkou v USA."

Pokračování

O WebMD

WebMD Health Corp. (NASDAQ: WBMD) je přední poskytovatel zdravotnických informačních služeb, který slouží spotřebitelům, lékařům, zdravotnickým pracovníkům, zaměstnavatelům a zdravotním plánům prostřednictvím našich veřejných a soukromých online portálů, mobilních platforem a publikací zaměřených na zdraví.

Síť WebMD Health zahrnuje WebMD Health, Medscape, MedicineNet, eMedicineHealth, RxList, theheart.org, Medscape Education a další vlastněné weby WebMD.

Všechna prohlášení obsažená v této tiskové zprávě, s výjimkou prohlášení o historických skutečnostech, jsou výhledová prohlášení, včetně prohlášení týkajících se: našich očekávání ohledně tržních příležitostí a naší schopnosti je využít; a přínosy očekávané od nových produktů nebo služeb. Tato prohlášení hovoří pouze k datu této tiskové zprávy a jsou založeny na našich současných plánech a očekáváních a zahrnují rizika a nejistoty, které by mohly způsobit, že skutečné budoucí události nebo výsledky budou odlišné od těch, které jsou popsány nebo naznačeny v těchto výhledových prohlášení. Tato rizika a nejistoty zahrnují ty, které se týkají: přijetí našich produktů a služeb trhem; vztahy se zákazníky a strategickými partnery; a změny ekonomických, politických nebo regulačních podmínek nebo jiných trendů ovlivňujících zdravotnictví, internet a průmysl informačních technologií. Další informace o těchto záležitostech naleznete v našich záznamech Komise pro cenné papíry a burzy.

ZDROJ WebMD Health Corp.

Novinky poskytuje společnost Acquire Media

Stáhnout PDF

NEW YORK, 23. února 2016 /PRNewswire/ — WebMD Health Corp. (NASDAQ: WBMD), přední zdroj zdravotnických informací, dnes oznámila finanční výsledky za čtvrté čtvrtletí a za celý rok 2015.

"S potěšením oznamujeme rekordní tržby a zisky za čtvrté čtvrtletí a celý rok 2015," řekl David Schlanger, generální ředitel, WebMD. "V roce 2015 jsme našim uživatelům poskytli smysluplné zkušenosti, našim zákazníkům měřitelné výsledky a dále posílili jak naše značky, tak naše postavení číslo 1 mezi spotřebiteli a zdravotnickými odborníky."

Finanční zajímavostiZa tři měsíce končící 31. prosincem 2015:

Tržby byly 192,1 milionu USD ve srovnání s 162,7 miliony USD v období předchozího roku, což představuje nárůst o 18 %. Tržby z reklamy a sponzorství činily 158,3 milionů USD ve srovnání s 127,0 miliony USD v období předchozího roku. Tržby ze služeb soukromých portálů byly 27,2 milionu USD ve srovnání s 28,6 milionu USD v období předchozího roku. Tržby z informačních služeb byly 6,6 milionu USD ve srovnání se 7,1 milionu USD v období předchozího roku. Zisk před úroky, daněmi, bezhotovostními a jinými položkami ("Upravená EBITDA") vzrostly o 40 % na 67,4 milionu USD, neboli 35 % tržeb, ve srovnání s 48,1 milionu USD, neboli 30 % tržeb, v období předchozího roku. Čistý zisk byl 27,5 milionu USD nebo 0,60 USD na akcii, ve srovnání s 16,3 milionu USD nebo 0,38 USD na akcii v předchozím roce.

Za rok končící 31. prosincem 2015:

Tržby byly 636,4 milionu USD ve srovnání s 580,4 milionu USD v období předchozího roku, což představuje nárůst o 10 %. Příjmy z reklamy a sponzorství byly 499,0 milionů USD ve srovnání s 454,0 miliony USD v předchozím roce. Tržby ze služeb soukromých portálů byly 110,4 milionu USD ve srovnání s 103,2 milionu USD v předchozím roce. Tržby z informačních služeb byly 26,9 milionu USD ve srovnání s 23,3 milionu USD v předchozím roce. Upravená EBITDA vzrostla o 22 % na 193,2 milionu USD, neboli 30 % tržeb, ve srovnání s 158,6 milionu USD, neboli 27 % tržeb, v předchozím roce. Čistý zisk byl 64,0 milionu USD nebo 1,48 kanabialica recenze USD na akcii ve srovnání s 42,1 milionu USD nebo 1,00 USD na akcii v předchozím roce.

Dopravní zajímavosti

Hlavní body rozvahyK 31. prosinci 2015 měla WebMD : přibližně 641 milionů $ v hotovosti a peněžních ekvivalentech; 803 milionů USD v celkové hodnotě jistiny nesplacených konvertibilních dluhopisů; a přibližně 37,7 milionu akcií jejích kmenových akcií v oběhu (včetně přibližně 0,8 milionu neinvestovaných akcií omezených akcií).

K 31. prosinci 2015 zbývalo k dispozici pro zpětné odkupy v rámci programu zpětného odkupu akcií společnosti WebMD přibližně 34 milionů USD. V rámci svého programu zpětného odkupu akcií může společnost WebMD čas od času zpětně odkupovat akcie na otevřeném trhu, prostřednictvím blokových obchodů nebo soukromých transakcí, v závislosti na tržních podmínkách a dalších faktorech.

Finanční poradenství

Pan Schlanger pokračoval, "Biofarmaceutické prostředí zůstává zdravé a očekáváme, že v roce 2016 dále urychlíme růst tržeb v tomto důležitém zákaznickém segmentu."

Za celý rok končící 31. prosincem 2016 WebMD očekává:

Tržby budou přibližně 685 milionů USD až 705 milionů USD, což je nárůst o 8 % až 11 % oproti předchozímu roku. Očekává se, že tržby ve výši 549 až 567 milionů USD budou pocházet z reklamy a sponzorství, což je nárůst o 10 % až 14 % oproti předchozímu roku. Očekává se, že růst v reklamě a sponzorství bude tažen růstem příjmů od zákazníků biofarmak o přibližně 13 % až 17 %. Očekává se, že příjmy 109 až 110 milionů USD budou pocházet ze služeb soukromých portálů, oproti 110,4 milionům USD v roce 2015, 27 milionů USD očekává se, že tržby ve výši 28 milionů USD budou z informačních služeb, oproti 26,9 milionu USD v roce 2015. Upravená EBITDA na přibližně 219 milionů USD až 230 milionů USD, což je nárůst o 13 % až 19 % oproti předchozímu roku. Upravená EBITDA jako procento výnosů bude přibližně 32 % až 33 % ve srovnání s 30 % v předchozím roce. Čistý zisk bude přibližně 79 milionů USD až 89 milionů USD, neboli 1,75 až 1,90 USD na akcii, ve srovnání s 64 miliony USD nebo 1,48 USD na akcii v roce 2015.

Na první čtvrtletí roku 2016 společnost WebMD očekává:

Tržby budou přibližně 154,5 milionů USD až 157,5 milionů USD, což představuje nárůst o 8 % až 10 % oproti období předchozího roku. Upravená EBITDA na přibližně 43,5 milionu USD až 45,5 milionu USD, což je nárůst o přibližně 12 % až 17 % oproti období předchozího roku. Čistý zisk bude přibližně 13,2 až 14,7 milionu USD.

Harmonogram shrnující finanční výhled společnosti je přiložen k této tiskové zprávě.

Konferenční hovor pro analytiky a investoryWebMD uspořádá konferenční hovor s investory a analytiky dnes v 16:45 (východní čas). Výzva je dostupná na www.wbmd.com (v sekci Investor Relations). Záznam audio webového vysílání bude k dispozici na stejné webové adrese.

O WebMDWebMD Health Corp. (NASDAQ: WBMD) je přední poskytovatel zdravotnických informačních služeb, který slouží spotřebitelům, lékařům, zdravotnickým pracovníkům, zaměstnavatelům a zdravotním plánům prostřednictvím našich veřejných a soukromých online portálů, mobilních platforem a publikací zaměřených na zdraví.

WebMD Health Network zahrnuje WebMD.com, Medscape.com, MedicineNet.com, eMedicineHealth.com, RxList.com, Medscape Education (Medscape.org) a další weby a aplikace vlastněné WebMD.

**********************************  

Všechna prohlášení obsažená v této tiskové zprávě a souvisejícím konferenčním hovoru analytiků a investorů, s výjimkou prohlášení o historických skutečnostech, jsou výhledová prohlášení, včetně prohlášení týkajících se:  pokynů ohledně našich budoucích finančních výsledků a dalších projekcí nebo měření naší budoucí výkonnosti; tržní příležitosti nebo dynamiku a naši schopnost je využít; a přínosy očekávané z nových nebo očekávaných smluv se zákazníky, z nových nebo aktualizovaných produktů nebo služeb az jiných potenciálních zdrojů dodatečných příjmů. Tato prohlášení hovoří pouze k datu této tiskové zprávy, vycházejí z našich současných plánů a očekávání a zahrnují rizika a nejistoty, které by mohly způsobit, že skutečné budoucí události nebo výsledky budou odlišné od těch, které jsou popsány v těchto výhledových prohlášeních nebo z nich vyplývají. . Tato rizika a nejistoty zahrnují ty, které se týkají: přijetí našich produktů a služeb trhem; naše vztahy se zákazníky a další faktory ovlivňující jejich využívání našich služeb a načasování uzavření a realizace konkrétních smluv se zákazníky, včetně regulačních záležitostí ovlivňujících jejich produkty a služby; naši schopnost zavádět nové nebo aktualizované služby a vytvářet nové nebo vylepšené zdroje příjmů z těchto služeb; naši schopnost přilákat a udržet si kvalifikovaný personál; a změny ekonomických, politických nebo regulačních podmínek nebo jiné trendy ovlivňující odvětví zdravotnictví, internetu a informačních technologií. Další informace o těchto záležitostech lze nalézt v našich podáních Komise pro cenné papíry a burzu a tato tisková zpráva je určena ke čtení ve spojení s informacemi obsaženými v těchto podáních. S výjimkou případů, kdy to vyžadují platné zákony nebo předpisy, nepřebíráme žádnou povinnost aktualizovat naše výhledová prohlášení, aby odrážela budoucí události nebo okolnosti.

**********************************  

Tato tisková zpráva a přiložené tabulky zahrnují jak finanční opatření v souladu s účetními zásadami obecně uznávanými ve Spojených státech amerických, neboli GAAP, tak i určitá finanční opatření, která nejsou GAAP. Tabulky připojené k této tiskové zprávě obsahují sesouhlasení těchto non-GAAP finančních opatření s GAAP finančními opatřeními. Kromě toho, an "Vysvětlení non-GAAP finančních opatření" je připojena k této tiskové zprávě jako příloha A. 

**********************************

WebMD®, Medscape®, CME Circle®, Medpulse®, eMedicine®, MedicineNet®, theheart.org® a RxList® patří mezi ochranné známky společnosti WebMD Health Corp. nebo jejích dceřiných společností.

WEBMD HEALTH CORP.

KONSOLIDOVANÉ PROHLÁŠENÍ O PROVOZU

 (V tisících, kromě údajů na sdílení, neauditováno)

                   
                       
       

Tři měsíce skončily

 

Roky skončily

 
       

31. prosince

 

31. prosince

 
       

2015

 

2014

 

2015

 

2014

 
                       

Příjmy

 

      192 129 $

 

      162 727 $

 

    636 399 $

 

    580 449 $

 

Náklady na operace

 

69,475

 

60,676

 

247,311

 

224 094

 

Prodej a marketing

 

40 129

 

36,978

 

138 025

 

136 160

 

Všeobecné a administrativní

 

24,183

 

24,756

 

91 580

 

94,119

 

Odpisy a amortizace

 

7,418

 

7,774

 

30 521

 

29,811

 

Úrokový výnos

 

15

 

18

 

51

 

69

 

Úrokový náklad

 

5 099

 

6,171

 

23,123

 

24,686

 

Ztráta na konvertibilních bankovkách

 

 

 

2,058

 

 

Zisk na investicích

 

 

 

139

 

 

Jiné výdaje

 

 

 

4 100

 

 
                       

Výnosy z pokračujících činností před rezervou na daň z příjmu

 

45 840

 

26 390

 

99,871

 

71,648

 
 

Ustanovení o dani z příjmu

 

18,379

 

11,236

 

35,847

 

30,707

 

Příjmy z pokračujících operací

 

27,461

 

15 154

 

64 024

 

40,941

 
 

Výnosy z ukončených činností, bez daně

 

 

1,122

 

 

1,122

 

Čistý příjem

 

        27 461 $

 

        16 276 USD

 

      64 024 $

 

      42 063 USD

 
                       
                       

Základní příjem na kmenovou akcii:

                 
 

Příjmy z pokračujících operací

 

$             0,75

 

$             0,42

 

          1,75 $

 

$           1.08

 
 

Výnosy z ukončených činností

 

 

0,03

 

 

0,03

 

Čistý příjem

 

$             0,75

 

$             0,45

 

          1,75 $

 

$           1.11

 
                       

Zředěný příjem na kmenovou akcii:

                 
 

Příjmy z pokračujících operací

 

$             0,60

 

$             0,36

 

$           1,48

 

          0,97 $

 
 

Výnosy z ukončených činností

 

 

0,02

 

 

0,03

 

Čistý příjem

 

$             0,60

 

$             0,38

 

$           1,48

 

          1,00 $

 
                       

Vážené průměrné akcie v oběhu použité v 

                 
 

výpočet příjmu na kmenovou akcii: 

                 
 

Základní

 

36,583

 

36,427

 

36 600

 

37,869

 
 

Zředěný 

 

51,338

 

53 082

 

52,653

 

45,614

 

Book online now &
SAVE
10%
On Your Ride

DOWNLOAD OUR APP

About the Author

Buy Avada Now

Subscribe Today

Subscribe to our monthly newsletter to receive all of the latest news and articles directly to your inbox.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Discussion

Testimonials

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.”

Mike Smith – Brooklyn, NY

Related Posts

If you enjoyed reading this, then please explore our other articles below:

Back to News

Don’t want to use the app?

No problem, book online or give us a call!

BOOK ONLINE
CALL TO BOOK
BOOK ONLINE
CALL TO BOOK