Încercați diferite combinații și bucurați -vă de delicioasele rețete sănătoase cu care veniți!

Când vine vorba de etichete nutriționale, îmi place să rămân la o regulă: mai puțin este mai mult.

Cu cât mai puține ingrediente există într -un produs, cu atât te apropii mai aproape de un produs alimentar „întreg”. Uită -te la ciorchini de banane sau struguri în culoarul de produse. Observați ceva?

Nu au o listă de ingrediente.

Ceea ce vedeți este ceea ce obțineți. Cu cât sunt mai multe ingrediente într -un produs alimentar, cu atât este mai probabil să fie mai puțin umplute și mai mici în nutrienți.

Aceasta nu este o regulă grea și rapidă, deoarece unele alimente procesate sunt bine în moderație, dar, în general, rămâneți la Whole Foods.

17. Fii creativ cu legume

În timp ce recomandarea zilnică pentru legume este de cinci porții pe zi, majoritatea oamenilor au probleme să mănânce chiar și trei porții pe zi.

Îl înțeleg – legumele nu sunt exact exact cele mai interesante alimente. Multe dintre ele lipsesc din departamentul de gusturi.

De aceea trebuie să devii creativ.

Ei bine, nu asta creativ, într -adevăr. Găsiți doar modalități de a amesteca legumele cu mesele dvs., combinându -le cu alimente mai aromate. Iată câteva idei:

  • Amestecă prăjirea: Agitarea unor broccoli, ceapă și morcovi (sau orice alte preferate pe care le -ai putea avea) de legume.
  • Sandwich -uri: Adăugați mai multe legume la sandwich -ul dvs.! Aveți câteva frunze de salată, spanac sau kale, unele castraveți feliate, roșii și ceapă și stivați -le în sus peste carnea și brânza preferată.
  • Salata de casă: „Salata” nu inspiră un Multă emoție de cele mai multe ori, dar atunci când le faci acasă, ai un control deplin asupra cât de interesant și interesant sunt. Folosiți-vă legumele preferate, aruncați condimente (usturoiul este unul excelent) și aruncați-vă pansamentul preferat de calorii cu conținut scăzut de calorii.

Nu există niciun motiv pentru care nu puteți Obțineți cele cinci porții recomandate pe zi de legume. Și aveți o mulțime de stimulente, deoarece legumele sunt prevenirea cheie ale bolilor de inimă și alte boli cronice.

18. Condimentează -ți viața

condimentele sunt o modalitate excelentă de a face mâncarea sănătoasă mai interesantă (și gustoasă!). Un dulap de condimente bine aprovizionat este un pas în direcția succesului alimentar sănătos.

Multe condimente sunt, în esență, lipsite de calorii, oferindu-vă domnia gratuită pentru a testa multe tipuri diferite. Ca și în cazul legumelor tale, fii creativ și experimentează!

ierburi precum pătrunjelul și oregano merg mult cu fructele de mare „pescar”, în timp ce usturoiul nu este doar un condiment delicios, ci și extrem de hrănitor. Încercați diferite combinații și bucurați -vă de delicioasele rețete sănătoase cu care veniți!

19. Limitați băuturile zaharoase

băuturi zaharoase, de la suc de fructe la sifon la băuturi sportive la băuturi energetice, veniți cu o mulțime de motive pentru care ar trebui să stați departe. scăzut în nutrienți și tind să nu fie la fel de umplut ca fructe, legume și alte alimente întregi.

este în regulă să le ai în cantități mici, dar dacă încerci să slăbești sau să mențin un nou, Greutate mai mică, acestea nu ar trebui să fie o sursă majoră de calorii.

20. Bea multă apă

Corpurile noastre sunt formate din aproximativ 70% apă. Deshidratarea nu este o glumă, provocând astfel de simptome neplăcute precum slăbiciune, amețeli și leșine – totul pentru că corpul tău nu are suficient lichid pentru a funcționa corect.

Nu vă faceți griji – este nevoie de o lipsă destul de severă de Apa pentru a experimenta cele mai dure simptome de deshidratare. Totuși, apa ajută, de asemenea, la sănătatea pielii și a sănătății digestive, așa că chiar și atunci când nu sunteți grav deshidratat, consumul mai multă apă îți îmbunătățește sănătatea generală.

Dacă ai băut zaharat, ridicat -Calorie băuturi pentru o perioadă, trecerea la apă este o alegere excelentă, deoarece acest lucru reduce instantaneu o mulțime de calorii nedorite din dieta dvs. Investiți într -unul astfel încât să aveți întotdeauna hidratare la îndemâna brațului.

21. Limitați zaharuri adăugate

Când eram copil, aș adăuga întotdeauna mai multe linguri de zahăr la Cheerios -ul meu pentru micul dejun. Ce pot sa spun? Cheerios simplu nu este atât de aromat.

Totuși, probabil că nu a fost o decizie excelentă pentru sănătatea mea generală, motiv pentru care nu mai fac asta. Ca și în cazul băuturilor zaharoase, prea mult zahăr dietetic este un factor care contribuie la creșterea în greutate.

mențineți aportul adăugat de zahăr sub control.

22. Îndepărtați -vă ocazional și cu îngrijire

Aveți un dinte dulce? Aveți un mare dinte dulce?

Este în regulă!

A mânca sănătos nu înseamnă că trebuie să renunțați la alimentele preferate tot timpul. Multe programe de nutriție și experți recomandă o regulă 90/10 sau 80/20.

Aceasta înseamnă că puteți „înșela” 10% din timp.

Utilizarea acestei abordări este o modalitate excelentă pentru a reduce poftele în timp ce rămâneți aderent la o dietă generală sănătoasă și hrănitoare. Una dintre cele mai mari provocări pe care oamenii le raportează atunci când trec la alimentația sănătoasă sunt poftele pentru lucruri mai dulci.

Ei bine, nu este nevoie să vă faceți griji. Urmați o dietă sănătoasă, hrănitoare, 90% din timp și vă bucurați de ocazional ciocolata neagră (care este de fapt destul de sănătoasă) sau de alt tratament cu ocazia.

23. Schimbarea nu se întâmplă dintr -o dată

Este un lucru dificil să schimbați complet conținutul bucătăriei. Este greu să dai drumul la alimentele tale preferate, mai ales dacă nu sunt sănătoase. Crede -mă – dinții mei dulci înțelege.

Pentru a facilita tranziția, treceți la alternative mai sănătoase cu un pas la un moment dat. Poate în prima săptămână, bea mai multă apă. Săptămâna următoare, nu mai cumpărați orice tip vechi de pâine și vă aprovizionați cu cereale integrale.

Faceți aceste modificări cu un pas la un moment dat. Înainte de a -l cunoaște, bucătăria dvs. va arăta complet diferită – la fel și voi.

24. Împerechează mâncarea sănătoasă cu un stil opinii despre wow bust de viață activ

pentru pierderea în greutate, mâncarea sănătoasă și fiind activ fizic merge mână în mână. Și acest lucru este valabil din mai multe motive.

Vedeți, atunci când vă angajați într -un program de fitness, doriți ca acesta să obțină rezultate.

Nu există o știință fantezistă aici – doar logică. Dacă te antrenezi din greu, te antrenezi și te străduiești spre un obiectiv, îți dai un stimulent suplimentar pentru a mânca sănătos, astfel încât antrenamentele tale să plătească.

lucrul face pentru un mare motivator.

Creșteți -vă activitatea fizică în orice mod funcționează cel mai bine pentru dvs. – mergeți mai des, angajați -vă la sală de câteva ori pe săptămână sau obțineți câțiva prieteni împreună pentru a juca tenis sau baschet. Găsiți activitatea fizică pe care o iubiți și faceți mai mult din ea.

25. Păstrați-o simplă

O dietă sănătoasă nu trebuie să fie complicată.

Faceți schimbări într-o singură dată. Planificați -vă mesele și călătoriile de cumpărături.

se bucură -vă din când în când.

Urmați indicii de mai sus, sfaturi, hacks și orientări și veți fi bine pe drumul dvs. O mai fericită, mai sănătoasă – totul fără să te înfometezi sau să numeri calorii.

ce îți asumă aceste sfaturi sănătoase pentru alimentație? Mai aveți ceva pe care doriți să îl împărtășiți? Anunță -mă în comentariile de mai jos!

Mierea a fost folosită pentru a vindeca rănile de pe câmpul de luptă, pentru a vindeca problemele stomacului și, probabil, le -a oferit femeilor egiptene pielea lor netedă mătăsoasă.

este, de asemenea, destul de gustoasă și are un amestec de zahăr, Enzime, vitamine și aminoacizi care îl diferențiază de toate celelalte îndulcitori.

  • Cuprins

  • Beneficiile pentru sănătate ale lui Honey
  • calmează o durere în gât & amp; Tuse iritantă
  • O sursă naturală de energie
  • Un pic merge mult …

Beneficiile pentru sănătate ale mierii

Să avem O privire la ce poate face acest delicios îndulcitor pentru sănătatea noastră.

calmează o durere în gât & amp; Tuse iritantă

Mierea este un aliment excelent pe care trebuie să -l ai la îndemână dacă ești dat jos cu o răceală sau o gripă.

Un studiu a arătat că 2 lingurițe de miere sunt de fapt la fel de eficiente ca un ingredient comun de suprimare a tuselor în tuse calmant noaptea. Probabil vă va ajuta acea zgârietură, dureroasă, pe care o aveți de la acele tuse potrivite.

O sursă de energie naturală

cu 17 g de carbohidrați pe lingură, impulsul energetic pe care îl veți obține de la miere Vine cu bonusul suplimentar de nutrienți suplimentari – ceva pe care nu îl primești în băuturi sportive convenționale sau sodă.

Un pic merge mult …

Îmi place să adaug o lingură la Smoothie -urile mele din când în când – mai ales înainte de sală pentru a -mi supraîncărca antrenamentul. De asemenea, este foarte bine agitat în făină de ovăz sau pe un bagel întreg cu banane feliate.

Ce părere ai despre miere? Mai aveți ceva pe care doriți să îl împărtășiți? Anunțați -mă în comentariile de mai jos!

Aceste mici fructe galbene nu sunt numai sănătoase pentru dvs., ci super utile în jurul casei.

Deși lista de beneficii de lămâie este masivă, i „Am găsit următoarele hack -uri de lămâie cu adevărat sănătoase și de ajutor de -a lungul anilor.

  • Cuprins

  • 1. Băutură de înlocuire a electrolitului
  • 2. Imunitate naturală Booster
  • 3. Rămâneți hidratat
  • 4. Preveniți orezul să se lipească de oala dvs.
  • 5. Fructe naturale & amp; Veggie Wash
  • 6. Preveniți zahărul brun să se aglomereze

1. Băutură de înlocuire a electrolitului

Lămâile sunt încărcate cu electroliți, cum ar fi potasiu, magneziu, sodiu și calciu.

În loc să cheltuiți bani pentru băuturi, puteți face un mult mai sănătos (și mai puțin costisitor ) Versiunea acasă.

Băutura mea preferată de bricolaj combină cireșa tartă cu lămâie și miere. Cu această băutură, veți obține un amestec sănătos de electroliți și carbohidrați, precum și un ajutor natural de recuperare a mușchilor datorită cireșului tart.

2. Natural Immunity Booster

Când simțiți o răceală, încercați un alt dintre schimbările mele de lămâie preferate pentru a vă ajuta sistemul imunitar să lupte mai puternic.

Produse precum Airborne, popularul imunitate stimulând efervescent efervescent , poate fi înlocuit cu ușurință folosind lămâi. Potrivit USDA, o lămâie conține până la 51% din vitamina ta zilnică C. Combinați -o cu minerale precum calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, cupru și mangan, care se găsesc în lămâi și aveți Propriul tău imunitate naturală.

3. Rămâneți hidratat

Adăugați niște lămâie la apa dvs. normală, simplă, pentru a o face mai atrăgătoare.

4. Preveniți orezul să se lipească de oala dvs.

Dacă ați gătit vreodată orez și ați ars mai mult în partea de jos a oalei decât v -ați fi dorit, nu mai fiți dezamăgiți și încercați acest truc.

Adăugați câteva coji de lămâie într -o oală de orez și apă înainte de a -l aduce la fierbere. Odată ce orezul este terminat, îndepărtați pur și simplu cojile înainte de a servi.

nu va trebui niciodată să pierdeți sau să vă răzuiți din nou orez blocat.

5. Fructe naturale & amp; Veggie Wash

Folosind suc de lămâie proaspăt, produsul de curățare pentru produse DIY va fi la fel de eficient, dar va avea beneficiul suplimentar de a fi complet natural.

Cel mai bun amestec pe care l -am găsit Folosește 2 căni de apă, 2 linguri de suc de lămâie proaspăt și o cană de sodiu de copt. Combinați ingredientele într -o sticlă de pulverizare, distrâți -vă fructele sau legumele și sunteți bine să mergeți.

6. Preveniți zahărul brun să se aglomereze

Nu sunt foarte mult brutar, dar am văzut ce se întâmplă cu zahărul brun în cămară. Oricât de uscat păstrez lucrurile, zahărului brun încă îi place să se aglomereze și să se întărească.

Nu este o afacere uriașă, dar întotdeauna mă face să pun la îndoială prospețimea ei.

data viitoare Depozitați sau folosiți zahărul brun, adăugați două coji de lămâie mici în recipient sau geantă și vor avea grijă de problema dvs. de aglomerare o dată pentru totdeauna.

Ce părere aveți despre lămâi? Mai aveți ceva pe care doriți să îl împărtășiți? Anunță -mă în comentariile de mai jos!

Când grăsimile omega au fost descoperite pentru prima dată în 1923, acestea au fost de fapt desemnate ca vitamina – vitamina F – înainte de a fi mai bine clasificate ca grăsimi în 1929.

Există trei tipuri de grăsimi:

  1. Saturat
  2. monoinsaturat
  3. POLILEUNSATATA
  4. omegas se întâmplă să se încadreze în categoria de grăsime polinesaturată, care este sub umbrela grasă nesaturată.

    • Cuprins

    • De ce acizii grași sunt esențiali
    • Totul despre Omegas 101
    • Omega-3
    • Omega-6
    • Omega-9
    • Păstrându-le toate echilibrate
    • Protejați împotriva inimii Boala
    • Boala Alzheimer și sănătatea creierului
    • Note finale

    De ce acizii grași sunt esențiali

    Există un motiv întemeiat pentru care Ei numesc Omegas esențial. Corpurile noastre au nevoie acești acizi grași pentru orice, de la funcția creierului, semnalizarea celulelor și producția de hormoni până la protecția cardiovasculară și suport pentru imunitate.

    Iată captura: totuși, corpurile noastre nu pot Produceți acești acizi grași esențiali pe cont propriu.

    Când mâncați grăsime, este digerat și utilizat pentru energie, depozitat în țesut gras, fie asimilat în alte organe și țesuturi grase.

    Acesta nu este un lucru rău; Creierul și membranele celulare sunt bazate pe grăsimi, până la urmă.

    Deoarece astfel de părți importante ale corpului nostru sunt afectate de tipul de grăsime pe care îl mâncăm, trebuie să ne asigurăm că mâncăm un fel potrivit de grăsime.

    Totul despre Omegas 101

    Există doar doi acizi grași pe care îi știm că sunt esențiali critici pentru funcționarea corpului nostru: acid alfa-linolenic (un omega-3 ) și acid linoleic (un omega-6).

    omega-3

    Există peste 10 tipuri diferite de acizi grași omega-3, dar cele mai importante trei sunt recunoscute ca:

    • Ala (acid alfa-linolenic)
    • DHA (acid docosahexaenoic)
    • EPA (acid eicosapentaenoic)

    ALA trebuie transformată în formele mai utilizate, „active” de EPA și DHA, dar acest proces de conversie lasă mult de dorit, deoarece doar o mică parte din acea ALA devine de fapt Utilizabilă și un procent și mai mic devine Dha.

    aceste conversii (deși nu sunt atât de grozave pentru a începe) se bazează pe sumă de nutrienți, cum ar fi cupru, calciu, zinc, magneziu, fier și vitamine B6 și B7, care sunt în corpul tău pentru ca aceștia să aibă succes.

    Cu toate acestea, dacă nu primești acești nutrienți Din dieta dvs., rata de conversie va avea mai puțin succes.

    Viața marină, cum ar fi peștii grași și algele sunt o sursă abundentă a celor mai buni omega-3, EPA și DHA. Cele mai puternice cantități de omega-3 vor fi găsite în:

    • Macrel
    • Creveți
    • Herring
    • Salmon
    • Sardines
    • Tuna
    • Eel
    • Algae
    • ouă bogate în omega-3
    • iarbă -Fed Animals

    American Heart Association recomandă consumul cel puțin două porții de pește gras surprinzător de sănătos în fiecare săptămână. Amintiți -vă: o porție este de 3,5 uncii de pește gătit.

    Dacă aveți deja boli de inimă, ar trebui să vizați aproximativ un gram de EPA și DHA pe zi, prin suplimentul cu ulei de pește.

    Acum, dacă ești vegan, poți totuși să-ți obții Omega-3, dar nu vei ingera puternicul EPA și DHA ca amicii tăi iubiți de pește. Omega-3 în surse de plante sunt în mare parte ALA, care va trebui să fie convertite în corpul tău.

    Vă veți bucura de omega-3s pe bază de plante de la:

    • Nuts
    • Semințe de chia
    • Semințe de in (și ulei de semințe de in)
    • Semințe de cânepă (inimi de cânepă)
    • Kale
    • Spanach
    • Soybeans

    omega-6

    acid linoleic (LA) este omega-6 esențială, dar poate ”, dar poate” nu creează pe cont propriu. LA nu trebuie confundat cu omega-3 ala.

    Veți găsi LA în anumite nuci, semințe, carne, ouă, lactate și uleiuri vegetale, cum ar fi:

    • Soybean
    • Corn
    • Șoflower
    • floarea -soarelui
    • Peanut
    • Bumbac

    Aceste uleiuri sunt utilizate de obicei în alimentele procesate.

    Deoarece nu au burgeri de macrou sau cartofi prăjiți la unitatea de conducere, Omega-6s sunt mai răspândite în dieta tipică americană decât Omega-3s.

    Cu toate acestea, nu toate omega-6 sunt vești proaste.

    Când corpurile noastre convertesc acidul linoleic în acid gamma-linolenic (GLA), devine mai util.

    Din păcate, este destul de greu să găsești GLA pe cont propriu, deoarece se găsește în uleiuri pe bază de plante, cum ar fi:

    • Ulei de semințe de coacăz negru
    • seara Primrose Oil
    • Oil de borage

    Omega-9

    Adesea considerat vitregul roșcat al familiei Omega, Omega-9 sunt doar un pic diferit de omega-3 și omega-6.

    pentru unul, corpurile noastre pot de fapt produce omega-9 pe cont propriu.

Book online now &
SAVE
10%
On Your Ride

DOWNLOAD OUR APP

About the Author

Buy Avada Now

Subscribe Today

Subscribe to our monthly newsletter to receive all of the latest news and articles directly to your inbox.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Discussion

Testimonials

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.”

Mike Smith – Brooklyn, NY

Related Posts

If you enjoyed reading this, then please explore our other articles below:

Back to News

Don’t want to use the app?

No problem, book online or give us a call!

BOOK ONLINE
CALL TO BOOK
BOOK ONLINE
CALL TO BOOK